Vélemények1994 óta működik a családban 2 db 50 kw-os kazán, a mai napig semmi gond nem volt egyikkel sem, csak a gumitömlőket kellett néhányszor kicserélni! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Lassan már gondolkodunk hogy újítani kellene , de nem akarnak elromlani!


 Még nem állítottuk üzembe, de egy ugyanilyet használunk a munkahelyünkön. Tökéletesen befűti a 22m x 8m x 4-5m -es műhelyünket.  


A családban van egy régebbi típus is, annak gyártási idejét nem ismerem, de az is hibátlanul teszi a dolgát 10 éve 


Eddig is ilyen kazánunk volt, maximálisan elégedett voltam vele.


A kazánomnál 10 év után kellett csupán gumitömlőt cserélni mezőgazdaságban tevékenykedem es szalmabálával fűtöm a családi házamat. 


A kazàn nagyon szuper én 2005 óta használom 50kw semmi gond vele, szalmáról csak annyit, nagyon sok a hamuja minden bàla utàn pernyézni kellMostansàg apríték egővel hasznàlom szerintem az a legjobb megoldás aprított mezőgazdasági hulladék  


Nagyszerű, már azt hittem a lemez kazánok nem érik meg a 10 éves kort sem de csak van rá példa hogy jóval túl lépi és ha bírnám szalma bálával fűteni főnyeremény lenne mivel elő tudom állítani magamnak. 

A Calor kazánoknál jobbat nem találsz! Arra panaszkodnak a 25 éves calor-os kazánnál, hogy cserélni kellett a az ajtón a tömlőt. Egyáltalán nem ritka a calor kazánoknál a 20, 25 éves élettartam. Bármivel tüzelhetsz bennük. Szalmabálával is. Nyitott rendszerbe köthetők. És 5mm-es lemezből készülnek. Az meddig bírhatja szerinted? Ha 3 mm esből készült, 20 év után is vidáman duruzsol.


Hamar elkészült és ki is szállították.


Szuper technika, nagyon jó fűteni vele! 9155 Lébény, Dózsa György út 111
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!